• Brigáda na školskom dvore

          • Jedno slnečné júnové popoludnie sa mnoho z Vás – rodičov zapojilo do našej dobrovoľníckej aktivity. Spoločnú brigádu sme veru nezažili už tri roky, o to viac to náš školský dvor potreboval. Spoločne sme obnovili nátery, hojdačiek, domčeka so šmykľavkou, dreveného ihlana či nášmu nekonečnému plotu. Ožila aj ďalšia časť našej fasády pri dopravnom ihrisku, ktorú Ste natreli v oranžovo-zelených farbách (neostalo však len pri fasáde, občas to odnieslo tričko či tenisky). Pomohli Ste nám aj s náterom zábradlia na terase pri triede včielok. Pokiaľ rodičia usilovne pracovali, deti si užívali hudobno-interkatívne predstavenie s Ujom Ľubom - Detská diskotéka. Dobre odvedená práca nemôže ostať bez odmeny – tou bol v našom prípade spoločnž guláš a veľká kopa ovocia.

            Veľká vďaka všetkým rodičom, ktorí priložili ruku k dielu. Veľmi Ste nám pomohli a veríme, že s pri spoločných aktivitách budeme stretávať aj naďalej.

          • Naše mesto - srdce na pravom mieste

          • Prešli už tri roky keď sme naposledny u nás privítali milých a šikovných ľudí, ktorí nám pomohli čo to na našom školskom dvore zrekonštruovať. Nadácia Pontis každoročne realizuje projekt, kde si tisíce dobrovoľníkov z firiem po celom Slovensku obliekajú rovnaké tričká a počas dvoch júnových dní sa zapájajú do množstva dobrovoľníckych aktivít darovaním svojho času a práce. U nás táto akcia prebiehala v piatok 17.6.2022 doobeda (lebo týždeň predtým nám zámer zmarilo nepriaznivé počasie). Tento rok nám dobrovoľníci z IBM, Colonnade Insurance a AFS Visicom Slovakia. Pomohli s ošmirgľovaním a premaľovaním kovových dielcov na terase pri triede včielok, novým náterom rozjasnili betónové hranty a múriky na terasách a pomohli nám aj s maľovaním plota. Aj touto cestou im ešte raz veľmi pekne ďakujeme, že nám dnes venovali svoj čas a tešíme sa opäť o rok.