• Tak išiel čas ...

          • Čas je veličina, ktorá plynie bez zastavenia a nie je to inak ani v našej materskej škole.  Pred 35 rokmi sa otvorili brány pre prvé deti z okolia. Tie sú dnes už zrelí dospeláci, ktorí sú dnes rodičmi našich malých drobcov. Celý kolektív sa spolu s deťmi pripravoval na toto významné jubileum. Kreslili, maľovali, odtláčali a ďalšími rôznymi technikami tvorili na plátna rozličných veľkostí obrazy z ich života. Tie potom prezentovali na vernisáži obrazov, kde ukázali aké sú tvorivé a šikovné. Vznikli tak jedinečné výtvory detí, ktoré zdobia spoločné priestory našej materskej školy. 

            Súčasťou výstavy boli aj fotografie zachytávajúce vzácne momenty od našich samotných začiatkov  až po súčasnosť. Vďaka tomu, že zo všetkých akcií, ktoré sa konajú či už v škôlke alebo mimo nej, robíme aj fotodokumentáciu, mohli návštevníci vidieť, ako sa materská škola a jej okolie v priebehu rokov menila. Medzi vzácnu dokumentáciu patrí aj naša kronika, ktorá zaujala najmä rodičov, ktorí boli našimi malými škôlkarmi a hľadali sa v nej na fotografiách, pričom sa im vynárali spomienky z detstva.

            Rodičia, ale aj starí rodičia si so záujmom prezerali výstavu a uznanlivo hodnotili,  pripomenutie si pre nás tak významného výročia. Dospelí boli privítaní našimi malými pomocníkmi, krásnymi záložkami do knihy a deti boli odmenené medovníčkom zdobeným obrázkom zvieratiek, ktoré označujú naše triedy.

            Deň keď sa konala výstava k nášmu 35. výročiu sa mnohým z nás vryje do pamäti, ako vydarený a úspešný, a preto patrí veľká vďaka všetkým, ktorí sa nie len zúčastnili, ale aj podieľali na jej realizácii.