• Vianočné trhy na našom dvore

          • Po dlhých troch rokoch sa nám podarilo opäť zrealizovať vianočné trhy na našom školskom dvore. Každá trieda sa na ne zodpovedne pripravila výrobou rôznych detských prác s vianočnou tematikou. Toľko svietnikov, anjelikov, venčekov, vianočných pohľadníc či vianočných ozdôb naraz, tak ľahko na jednom mieste nenájdete. Na vyzdobenom dvore sa poobede začali schádzať rodičia a starí rodičia, ktorí si vyberali detské práce z vyzdobených triednych stánkov. V každom stánku deti, ako ozajstní trhovníci, ponúkali svoje výrobky. Za odmenu, ako na správnych vianočných trhoch nesmel chýbať vianočný punč, lokše či mastný chlieb s cibuľou. Užili sme si, dúfame že všetci, príjemné popoludnie v tejto rýchlej predvianočnej dobe.

            Chceme sa poďakovať Vám všetkým za dobrovoľné príspevky za detské práce, ktoré využijeme na aktivity pre deti. Zároveň sa chceme poďakovať aj všetkým rodičom, ktorí nám priniesli ochutnať vzorku zo svojho vianočného pečenia. Veľká vďaka patrí aj rodine Leškovej, ktorá darovala na naše vianočné trhy vlašské orechy zo svojho sadu. 

            Tešíme sa znova o rok.

          • Koľko lásky sa zmestí do krabice od topánok?

          • Máme odpoveď na túto otázku aj vďaka Vám všetkým. Straaaaaaaaaaaašne veľa. 

            Tento rok sme sa po prvý krát zapojili do tohto krásneho projektu. Ďakujeme všetkým rodičom a zamestnancom materskej školy, ktorí sa aktívne zapojili do zbierky. Vyzbierali sme 88 krabíc plných niečoho sladkého, niečoho slaného, niečoho voňavého, niečoho mäkkého a teplého, niečoho pre zábavu a to všetko zo srdca.

            Veríme, že spoločne spravíme seniorom pekné Vianoce.